Laatujärjestelmäkoulutuksella kotityöpalvelujen laatusertifikaatti

Laatujärjestelmäkoulutuksessa kotityöpalveluyritys voi suorittaa kotityöpalvelun laatusertifikaatin. Laatusertifikaatti on tunnustus siitä, että yrityksen toiminta ja palvelut täyttävät valtakunnallisen kotityöpalvelun laadunhallintajärjestelmän laatukriteerit. Ensimmäiset kotityöpalvelun laatusertifikaatit myönnettiin marraskuussa 2010. Sertifikaatin myöntää Suomen kotityöpalveluyhdistyksen hallinnoima riippumaton kotityöpalvelun laatulautakunta.

 

Kotityöpalvelun laatulautakunta

Carita Orlando, puheenjohtaja, yrittäjä

Susanna Lampinen, sihteeri

Jelena Lindeman, yrittäjien edustaja

Eija Lenkkeri, Kotityöpalveluyhdistyksen edustaja

Heini Wink, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n edustaja

 

Laatukoulutuksen oppilaistoverkosto

Kotityöpalvelujen laatujärjestelmäkoulutuksesta ja yritysten auditoinneista vastaavat seitsemän eri puolilla Suomea toimivaa ammatillista oppilaitosta. Oppilaitosverkosto on toiminut yhteistyössä vuodesta 2009 lähtien ja kehittänyt kotityöpalvelualaa hankkeiden avulla. Verkoston oppilaitokset yhteyshenkilöineen:

  • Edupoli, Eija Lenkkeri, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Etelä-Savon Ammattiopisto Kirsi Lappalainen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Pohjois-Karjalan aikuisopisto Susanna Puustinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Savon ammatti- ja aikuisopisto Raija Tissari, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ylivieskan ammattiopisto Sirpa Katajalaakso, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Ylä-Savon ammattiopisto Ritva Ikonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Jyväskylän kotitalousoppilaitos Sirpa Keränen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Usein kysyttyä

Mikä on laatusertifikaatin tavaramerkki?

Miksi laatusertifikaatti kannattaa hankkia?

Miten saan laatusertifikaatin?

Mitkä yritykset ovat jo hankkineet laatusertifikaatin?

Laatu-
järjestelmä

Laadukas palvelu luo onnellisen asiakkaan.

Ajankohtaista

Kaikki tulevat ja menneet tapahtumat löydät täältä.

Liity mukaan

Yrittäjänä saat merkittävää kilpailuetua yhdistyksemme jäsenenä.

Palautetta

Anna palautetta toiminnasta jotta voimme parantaa palveluamme.